Om oss

Hem / Om oss

Vilka är vi

Mölndals Golv Companie är störst i västsverige på dammfri golvslipning. Tillsammans med formtrappan specialiserar vi oss på trätrappor och golv. Med många år i branschen har vi tillsammans gedigen kunskap i att bearbeta träslag i alla dess slag.

Vad vi gör

Vi utför Golvslipning på alla typer av trägolv, från slitna furugolv till stora kontorslandskap. Alltid med bred kunskap om olika ytbehandlingar och god materialkännedom. Hur slitna golv ni än har, garanterar vi att vår golvslipning bringar nytt liv till era golv.

Varför vi gör det

Trä är det absolut populäraste golvmaterialet i Sverige, och visst bringar ett vackert trägolv liv och värme till ett rum. Trägolv är ett underbart material som kräver kunskap och omsorg. Att ta hand om sina trägolv är en investering vi vill låta fler ta del av.

Varför välja oss?

Alla vet hur irriterande det är när hantverkaren inte dyker upp i tid. Det är respektlös och kan i värsta fall förstöra resten av dagens aktiviteter. Vi vill ändra på detta, vi vill föregå med gott exempel men viktigast av allt, vill vi att våra kunder skall kunna lita på oss.

På grund av erfarenhet är det lätt att säga när ett arbeta kommer att vara klart. 
Att planera och sätta upp ramar för vårt arbete gör inte bara tiden mer effektiv. Ni som kund kan även enklare planera tiden under och efter renovering samtidigt som vi kan planera vår tid till nästa kundbesök. Helt klart ett win-win koncept.

Kundrelationer är viktigt. Framgång inom ett företag bygger på att kunder är nöjda, sprider ett gott rykte om oss och är villiga att anlita oss igen. När vi är klara hemma hos dig skall du kunna känna dig helt nöjd. Kvalitet syns, känns och håller längre.

Det är inte alltid man vet exakt vad som blir snyggast, bäst eller kanske billigast för just dig och ditt golv eller trappa. Därför finns vi till hjälp med råd om material, hålla budget och att ser till att du blir helt nöjd. Vi har massor att välja emellan.

När man renoverar sin trappa är det viktigt att använda rätt verktyg och framförallt att använda virke av rätt kvalitet. Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet.

Medarbetare

Mikael Rolandsson

Mikael
Rolandsson

Mikael
Rolandsson

Patrik

Patrik
Hjärpe

Patrik
Hjärpe

David

David
Berger

David
Berger